Kategorier
Stenskulptur

Fugleunge

En lille fugleunge er kommet ud af stenen her. Den sidder og putter sig lidt på terrassen. Den vejer 4,6 kg. 12 cm høj, 20 cm lang.

Kategorier
Stenskulptur

Multifigur

Her har jeg lavet en skulptur, som er velegnet til at gå rundt om! Den er helt forskellig fra alle sider. Jeg kan ikke vise den på et enkelt billede, men håber du kan fornemme det liv der er i figuren ved at se flere billeder. Jeg har leget med farverne i stenen ved at blankpolere 2 figurer og et hjerte. De andre 2 figurer er matte og dermed lysere. Mellem figurerne er der rå og stokhugget baggrund. Figurerne er ren fantasi. Dyr eller væsner, eller hvad beskueren forestiller sig. Derfor kalder jeg den Multifigur. Den vejer 15,2 kg.

Kategorier
Stenskulptur

Janes kjole

Janes kjole

Janes kjole har jeg lavet specielt til min veninde og kollega Jane. Hun er glad for at gå i kjole og er en skøn og festlig kvinde, så derfor har jeg lavet en kjole skulptur. Den røde granit er blankpoleret, men top og bund er rå og dermed en lysere nuance. sokkelstenen er stokhugget i kanten og blankpoleret på toppen, for at give en rolig bund til kjolen. Hun blev heldigvis meget glad for gaven!

Kategorier
Stenskulptur

Pause

Pause

er lavet ud af en brosten vi havde liggende i haven. Jeg har denne gang valgt at lave overfladen helt ru ved at stokhugge stenen. Det giver et rå udtryk, som jeg synes passer godt til den kantede form. Mand eller kvinde, det vil jeg ikke afgøre. Den minder mig lidt om Minecraft.

Titlen ´Pause´ hentyder til den hvilende stilling, og er en opfordring til alle til at huske pauser i hverdagen.