Kategorier
Stenskulptur

Sten i fåreklæder

Denne fine sten har jeg fået af Søren. Den har ligget i hans have. Jeg har skåret og pudset et fårehoved. Resten af stenen er stokhugget og skal ligne ulden på kroppen. Farven varierer fra rød til mørk. Jeg stod på Ry bytorv under Ry by night og håndhuggede med min stokhammer. Af og til i takt til spansk musik! Det var et stort arbejde.😊

Kategorier
Stenskulptur

Uden titel – endnu-

Jeg leder efter en bedre titel til denne stenskulptur. Stenen er fundet på stranden på Ærø. Den færdige skulptur er 37 cm høj Det midterste stykke er skåret, flækket og meget råt. Det rejser sig ligesom op fra den indre sten. Stenen har en flot struktur, som er forskellig på de 2 sider.

Kategorier
Stenskulptur

Sort plettet Due

Jeg har fundet denne mørke porfyr på Endelave. Jeg fik hjælp til at bære den på skibet, for jeg havde ikke lige tænkt mig at skulle have sten med den dag, så jeg havde hverken rygsæk eller tøj på til en beskidt sten. Men den her porfyr kunne jeg ikke lade ligge!

Den sidder nu og hviler sig på en brosten. Den er 30 cm. lang fra hoved til halespids. De mørke sten giver stor kontrast i slibningen. Det er lækkert at arbejde med.

Kategorier
Stenskulptur

Værdig

Jeg er glad for at være blevet en del af Værdig i Ry. Et levende butiksfællesskab med bæredygtige produkter, unikt kunsthåndværk, genial genbrug,
værdige oplevelser …og go’ kaffe!

“Buer i solnedgang” står i vinduet på Ry Bytorv.

Jeg har 4 stenskulpturer udstillet i butikken. Og der er allerede solgt en! Tak til Anne og Per Bille for at I vil have mig med i jeres skønne Værdig!

”Dobbelt hjerte “og”Multifigur”
Kategorier
Stenskulptur

Slangeknude

Med denne sten har jeg leget med forskellige overflader, som giver forskellige nuancer i stenen. Stenen har et mønster, som får den til at ligne slangeskind.

Kategorier
Stenskulptur

Lille Ven Pindsvin

Pindsvinet er 16 cm højt. Det er næsten kugleformet. Den hygger sig på vores terrasse! 🦔🦔

Kategorier
Stenskulptur

Rød Ærø-sten

Stenen er fundet på stranden på syd-vest siden af Ærø. Jeg har lavet 2 udskæringer, som er pudset blanke. Resten af stenen står rå.

Skulpturen er 36 cm høj inkl. en lille sort fod, som sikrer den ikke vælter.

Kategorier
Stenskulptur

SWISH…

Denne sandsten er fra Blåvand.
Den er en del blødere og lettere at arbejde i end granit, men med 45 cm højde er det alligevel en tung sag! Farvekontrasterne er ikke så store. Jeg er vild med det bløde diskrete farvespil, som kommer frem ved polering. Stenen var næsten ensfarvet inden jeg gik igang med at polere den. Jeg har valgt 2 forskellige finheder, for at understrege farverne. Navnet: “Swish” kommer af det sving, der både er i striberne og i den tredimensionelle form. 😊 Jeg håber du kan li den!

Her kan du se stenen før jeg gik igang…

Kategorier
Stenskulptur

Kvinde Torso

Bornholmsk granit fra Paradisbakkerne

Denne kvindetorso strækker sig og er derfor asymmetrisk. I toppen er hun slebet i en lysere nuance. Hun står og kigger udover vores lille sø. 🥰

Kategorier
Stenskulptur

Buer i solnedgang

Buerne er slebet forskelligt, så der er forskellige nuancer i stenen. Det øverste er rå sten, som jeg fandt den på stranden på Ærø.