Kategorier
Stenskulptur

Trekant

Denne trekantede sten har jeg fundet ved Nappedam ved siden af Kalø. Det var faktisk Mikkel, der fandt den. 😉 Den minder mig om et skibs-skrog. Niels Copeland skrev: “Jeg syntes den symboliserer livet har mange skønne vinkler. Det er blot et spørgsmål om hvor du ser det fra. 👌”. Tak for den kommentar Niels! ❤️

Her ser du nogle af de andre vinkler….

Sådan så stenen ud da Mikkel fandt den på stranden…

Kategorier
Stenskulptur

Påskeæg!

Påskeægget er lavet af en sjov plettet sten fra stranden ved Sallingsund. 21 cm høj. Blankpoleret! Den er pakket ind i den nederste del som et par blade, der holder om ægget. Dette har jeg fremhævet vet et stokhugget stykke. Desværre er farve forskellen minimal.

Her kan du se den anden side af ægget…

Og her er stenen som den så ud, da jeg fandt den på stranden…

Kategorier
Stenskulptur

Blækhat

Jeg har lavet denne svamp ud af en blå-sort sten fra Tunø. Jeg tror det er en porfyr, men jeg er ikke helt sikker. Da mange stenhuggere laver svampe, har jeg hidtil holdt mig fra dette tema. Men denne sten kunne ikke være andet! Stokken er glat og toppen er blank. Der er pletter overalt og enkelte helt hvide pletter, som på billedet ses øverst til venstre og nederst i højre side. Stokken er revnet, hvilket giver den et naturalistisk udtryk. Den er ikke symmetrisk, men har en god balance. Her kan du se den anden side….